Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Πέντε δωρεάν εργαλεία για τη δημιουργία κόμικς

Αξιοποιήστε τα κόμικ στην τάξη


   Το Comic Master είναι ένα δωρεάν εργαλείο σχεδιασμένο για τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν κόμικς σε “στυλ γραφικών μυθιστρήματος” που είναι δημοφιλές σε πολλά παιδιά στο ηλικιακό φάσμα των 10-14 ετών. Το Comic Μάστερ παρέχει μια διεπαφή drag and drop για τους μαθητές να οικοδομήσουν τα κόμικς τους. Οι μαθητές με τη χρήση του Comic Μάστερ μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία από σχέδια, υπόβαθρα, χαρακτήρες, εφέ, και γραμματοσειρές. Οι μαθητές μπορούν να δημιουργήσουν δωρεάν λογαριασμούς για να σώσουν τα έργα τους και να τα επεξεργαστούν όποτε θέλουν. Το Comic Μάστερ δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να εκτυπώσουν πολλαπλές ιστορίες σε σελίδες.


    Το Make Beliefs είναι ένα δωρεάν εργαλείο δημιουργίας ταινίας κόμικ που παρέχει στους μαθητές με μια ποικιλία από πρότυπα, χαρακτήρες, και τους προτρέπει για την οικοδόμηση δικών τους κόμικς. Το Make Beliefs παρέχει στους μαθητές προσχεδιασμένους χαρακτήρες και πλαίσια διαλόγου που μπορούν να εισαχθούν σε κάθε κουτί των κόμικς τους. Οι επιλογές επεξεργασίας επιτρέπουν στους χρήστες την ευελιξία να αλλάξουν το μέγεθος του κάθε χαρακτήρα και τη φούσκα διαλόγου, να φέρει τα στοιχεία προς τα εμπρός μέσα σε κάθε κουτί, και να αλλάξει τη σειρά του κάθε κουτιού στο κόμικ. Πιο εντυπωσιακό είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν τους διαλόγους των κόμικ τους στα Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, ή λατινικά.


   Το Chogger είναι ένα δωρεάν εργαλείο δημιουργίας κόμικ ταινίας που προσφέρει μια καλή επιλογή των εργαλείων επεξεργασίας. Το Chogger σας επιτρέπει να στήσετε εικόνες από το μηδέν ή να χρησιμοποιήσετε τις υπάρχουσες εικόνες σας. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε την κάμερά σας, ώστε το Chogger να “συλλάβει” τις εικόνες για χρήση στο κόμικς σας. Το Chogger σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση του κάθε καρέ στο κόμικς σας.


   Το Marvel Kids προσκαλεί τα παιδιά να δημιουργήσουν το δικό τους σούπερ ήρωα στα κόμικς και το δικό τους κόμικ.Το Marvel Kids παρέχει στους χρήστες πρότυπα για κόμικς. Οι χρήστες επιλέγουν τα φόντα, τους χαρακτήρες και τα ειδικά εφέ από τα παρεχόμενα μενού. Η τακτοποίηση κάθε σκηνής είναι μια εύκολη drag and drop διαδικασία. Μετά τη δημιουργία των σκηνών τους, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν πλαίσια διαλόγου για τα κόμικς τους. Τα κόμικς μπορούν να μεταφορτωθούν και να εκτυπωθούν.


   Το Witty Κόμικς παρέχει μια απλή πλατφόρμα που οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσετε διαλόγους δύο χαρακτήρων. Για να χρησιμοποιήσουν το Witty Comics οι μαθητές απλά πρέπει να επιλέξουν τις προσχεδιασμένες σκηνές-υπόβαθρο και τους προ-drawn χαρακτήρες που θέλουν να προσφέρουν στα κόμικς τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...