Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο

Μιλήστε για τη ζωή μέσα στην τάξη
και αποτελέστε κομμάτι της Παγκόσμιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης  Από τη Σιγκαπούρη στην Ουρουγουάη κι από τη Νέα Ζηλανδία στην Αμερική, η διδασκαλία φαίνεται πολύ διαφορετική ανάλογα με το μέρος του κόσμου στο οποίο δουλεύουμε.
  Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαίδευσης 2014. Προκειμένου να τιμηθούν όλοι οι δάσκαλοι που βοηθούν τους/ τις μαθητές/ τριές τους να πετύχουν κάθε μέρα, το δίκτυο δασκάλων της Guardian οργανώνει μια εβδομαδιαία γιορτή για τους εκπαιδευτικούς όλου του κόσμου ώστε να εναρμονιστεί με την ημέρα.
  Αναζητά, λοιπόν, δασκάλους/ες από ολόκληρο τον κόσμο για να μοιραστούν ιστορίες για τη ζωή μέσα στις τάξεις. Εάν κάποιος/α ενδιαφέρεται αρκεί να απαντήσει στις ακόλουθες ερωτήσεις και να τις στείλει στη διεύθυνση sarah.marsh@theguardian.com. Εναλλακτικά, έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει απευθείας την ειδική φόρμα προκειμένου να αποτελέσει μέρος του όλου project.
Απαραίτητες Πληροφορίες
- ονοματεπώνυμο, θέση δουλειάς, όνομα σχολείου και διεύθυνση, πληροφορίες για την χώρα από την οποία κατάγεστε καθώς κι έναν προτεινόμενο τρόπο επικοινωνίας (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, twitter, αριθμός τηλεφώνου)

- Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζεται ως εκπαιδευτικός; (200 λέξεις)

- Ποιο θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο στοιχείο του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας σας; (100 λέξεις)

- Αναφέρετε μια επιτυχία σας κατά την εκπαιδευτική σας πορεία για την οποία νιώθετε υπερηφάνεια (200 λέξεις)

- Επισυνάψτε μια φωτογραφία σας μέσα στην τάξη. 

Βεβαιωθείτε ότι όλες σας οι ιστορίες θα έχουν σταλεί μέχρι την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και μην ξεχάσετε να τις μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας!

Πηγή: Guardian
μετάφραση: Χρύσα Πιπιλή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...